Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

Tutunul de narghilea se confiscă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret cercetează un cetățean ucrainean, care a încercat să sustragă de la controlul vamal 29 kg de tutun de narghilea. De asemenea, microbuzul în care a fost descoperit tutunul de narghilea a fost indisponibilizat la sediul instituției, în vederea continuării cercetărilor.

Duminică, 25 februarie,  în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de ieșire din țară, s-a prezentat un cetățean ucrainean, în vârstă de 41 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal Siret au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, în urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, sub scaunele destinate pasagerilor, 29 de kg de tutun de narghilea cu timbru fiscal turcesc.

Drept urmare, întreaga cantitate de tutun de narghilea, în valoare de 21.750 de lei a fost confiscată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar microbuzul în valoare de 122.500 lei a fost indisponibilizat la sediul instituției.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

Anunturi

cu generator de ioni negativi, telecomandă  și temporizator. 350 lei VideoStudio-Producție Rădăuți tel:072.898.5298 Distribuie și tu

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro