Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

Locul 3 pe Moldova

În urma evaluării activității desfășurate în anul 2022 de Centrele de Testare ECDL din România, C.N.”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți a ocupat locul 3 pentru cea mai bună activitate în regiunea Moldova. Începând din februarie 2005, C. N. “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, este acreditat ca Centru de Testare ECDL (European Computer Drive Licence).
Permisul European de Conducere al Calculatorului este un „paşaport” necesar, dar şi recunoscut în 100 de ţări și numără până în prezent 15 milioane de persoane înregistrate în program.
Permisul ECDL oferă deţinătorului său o bază standard de cunoştinţe IT necesară în noua societate informaţională ce se află în continuă dezvoltare.
Programa pentru obținerea permisului ECDL corespunde materiei pe care elevii de liceu o parcurg în cadrul orelor de TIC din programa școlară pentru clasele a IX-a și a X-a. Astfel, liceenii pot să se pregătească în cadrul orelor de curs pentru obținerea unei certificări cu recunoaștere internațională. Având deja Permisul ECDL, elevii pot solicita în clasa a XII-a echivalarea probei de competențe digitale din cadrul Examenului de Bacalaureat.
Permisul ECDL obţinut este valabil pe o perioadă nedeterminată, competenţele digitale fiind certificate pe viaţă, în conformitate cu programele analitice aferente fiecărui modul, aflate în vigoare la momentul susţinerii examinării.
În colegiul nostru, activitatea se desfășoară în cadrul proiectului ”Un viitor mai bun cu ECDL”, proiect coordonat de doamnele profesoare Coajă Gabriela și Lăzărescu Antoneta.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro