Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ultimele cu foto

VIZA ANULATA

tigari 12345Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au făcut demersuri pentru anularea vizei unui cetăţean ucrainean deoarece în maşina pe care o conducea au fost descoperite 10.500 pachete de ţigări ce erau ascunse în locaşuri special amenajate în pereţii autoutilitarei.

În data de 16.07.2012, la PTF Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul ucrainean Andrii G, de 27 ani, conducând o autoutilitară marca „ Mercedes”.

 

În urma unui control amănunţit efectuat de către poliţiştii de frontieră şi organele vamale au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locaşuri special amenajate în pereţii şi tavanul autoutilitarei, un număr de 10.500 pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană şi R. Moldova.

 

        Ţigările în valoare de 12.800 lei au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

 

        Totodată autoturismul marca „Mercedes” a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea confecţionate un locaşuri special amenajate destinate transportului ţigărilor.

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret – ITPF Sighetu Marmaţiei au luat măsurile necesare pentru anularea vizei cetăţeanului ucrainean deoarece în maşina acestuia a fost descoperită o cantitate de ţigări nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

Anunturi

cu generator de ioni negativi, telecomandă  și temporizator. 350 lei VideoStudio-Producție Rădăuți tel:072.898.5298 Distribuie și tu

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro