Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

Ucrainean cu numere auto expirate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret efectuează cercetări în cazul unui cetățean ucrainean, care conducea un autoturism fără drept de circulație pe teritoriul României.

Miercuri 3 aprilie, în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de ieșire din România, un cetățean ucrainean, în vârstă de 34 de ani. Bărbatul conducea un autoturism marca Renault, având aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Germaniei.

La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale autoturismului, fac parte din categoria celor provizorii, valabile doar pe teritoriul Germaniei.  În urma verificărilor suplimentare efectuate de către polițiștii de frontieră a rezultat faptul că autoturismul nu are drept de circulaţie pe teritoriul României.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că nu cunoștea aspectele sesizate de către polițiștii de frontieră, în legătură cu valabilitatea plăcuțelor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulație pe în România.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro