Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ultimele cu foto

Țigări AUDI

          Poliţiştii de frontieră au depistat şi oprit în trafic un autoturism marca Audi A6, cu care doi cetăţeni transportau  aproximativ  4.000 pachete de ţigări de  contrabandă.  Ţigările în valoare de aproximativ 40.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă. 

 

Azi dimineaţă, la nivelul S.T.P.F. Suceava – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, s-a declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 01.00, lucrătorii noştri au depistat şi oprit în trafic pe raza localităţii Marginea, jud. Suceava un autoturism marca Audi A6 condus de P. Costel, de 34 ani, care era însoţit de S. Daravin, de 28 ani, ambii domiciliaţi pe raza jud. Bacău. 

În urma controlului efectuat asupra maşinii, au fost descoperite mai multe colete ce conţineau ţigări de contrabandă, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii celor doi tineri, împreună cu autoturismul la sediul S.T.P.F. Suceava.

          În maşină au fost descoperite 8 baxuri învelite în folie de culoare neagră care conţineau 3.986 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

         În baza celor constatate, poliţiştii de frontieră  suceveni le-au întocmit persoanelor în cauză actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de contrabandă în formă agravantă.

          Întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproximativ 40.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul marca Audi A6, în valoare de 10.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Suceava, în vederea continuării cercetărilor.         

 

              comisar şef de poliţie Poroch-Seriţan Ilie

 

 

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro