Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

Teatrul Rădăuți a împlinit un an

La un an de la înființare, proiectul de suflet al primarului Bogdan Loghin, „Teatrul Rădăuți”, continuă să adune aplauze și să se bucure de succes.
A trecut deja un an de când vă anunțam, cu bucurie, că Rădăuțiul, după mai bine de două decenii, are, din nou, o trupă de teatru.
După reprezentațiile care au avut loc la Casa de Cultură Rădăuți, trupa de teatru a fost prezentă în august, timp de o săptămână, la Festivalul Internațional de Teatru pentru tineret “Birlic” de la Fălticeni.
Miercuri, 21 septembrie, au jucat la Casa de Cultură din Siret și în perioada 21-23 octombrie vor participa la Festivalul de Teatru „Aurel Luca”, la Iași.
În toate turneele, trupa rădăuțeană a fost însoțită de regizorul Ovidiu Lazăr și de către directorul Casei de Cultură rădăuțene, Ovidiu Foca.
Odată cu deschiderea noului an școlar, în trupa de teatru sunt așteptați să se înscrie noi tineri actori, de toate vârstele.
În viitorul apropiat, se preconizează ca Teatrul Rădăuți să ducă „Povestea regelui supărat pe clovn” pe scena de la Horodnic, localitatea de baștină a părinților dramaturgului Matei Vișniec.
Pentru talentul, curajul și dăruirea lor, merită aplauze și „chapeau bas” din partea rădăuțenilor.
Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

STIRI

Consiliul Local Rădăuți a adoptat marți,  cu 11 voturi, un proiect de hotărâre pentru revocarea membrilor consiliului de administrație ai  Servicii Comunale SA. Consilierul...

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro