Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ultimele cu foto

scut în piețe și oboare

Începând cu data de 5 februarie, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a declanşat “Operaţiunea Scut 2017” prin intensificarea controalelor la frontieră, în trafic, dar şi în pieţe, târguri şi oboare, pentru combaterea traficului ilicit de ţigarete la frontierele U.E. În acest sens, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului  Teritorial al Poliției de frontieră Suceava, echipe mobile și canine ale Direcției Generale a Vămilor din cadrul A.N.A.F si lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava au desfăşurat acțiuni comune specifice în zona de responsabilitate a Poliţiei de Frontieră Suceava, în scopul prevenirii şi combaterii contrabandei și traficului cu țigări la frontiera de nord a României.

   Acţiunile s-au desfăşurat pe raza localităţilor de frontieră: Rădăuți, Siret, Vicovu de de Sus, Brodina  și Ulma, scopul fiind prevenirea şi combaterea contrabandei şi traficului ilegal cu ţigări de provenienţă extracomunitară şi a altor produse accizabile, la frontiera de nord a României.

     În urma activtăților desfășurate s-au confiscat bunuri accizabile în valoare de peste 5.500 lei, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare 61.300 lei.

    Totodată, urmare a actiunilor comune au fost întocmite la 4 cetățeni români, lucrări penale pentru pentru săvîrșirea infracțiunii de contrabandă cu produse accizabile (tigarete si bauturi alcoolice).

     Combaterea traficului ilicit cu ţigarete reprezintă o prioritate a tuturor structurilor implicate în “Operațiunea Scut 2017”, ţinta fiind reducerea traficului ilicit cu ţigarete până la nivelul mediei din cadrul UE.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro