Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

SCRISOARE DESCHISĂ

La vremea când curg râuri de scrisori către Moș Crăciun, Nistor Tătar îi trimite o scrisoare deschisă lui Gheorghe Flutur. Ca să nu spun că va avea soarta tuturor scrisorilor trimise către Moș Crăciun, amintesc doar de scrisoarea lui Caragiale, aia ….pierdută precum cauza.

 

Domnului presedinte Gheorghe Flutur –

                                                       Consiliul Județean Suceava

 

Având în vedere faptul că din bugetul local nu pot fi asigurate în totalitate fondurile necesare acoperirii diferenței de preț a energiei termice produse și cea facturată populației, majoritatea prevederilor bugetare fiind îndreptate spre proiectele de investiții noi sau spre cele în curs de derulare, UAT Rădăuți s-a  adresat în repetate rânduri președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, cu solicitarea de a sprijini comunitatea, prin alocarea unei sume de bani din Fondul de rezervă bugetară, în vederea asigurării continuității serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat pentru populație, în sezonul de iarna 2019-2020.

     Îmi exprim nemulțumirea față de modul în care domnul președinte al Consiliului Județean, Flutur Gheorghe, a tratat solicitările noastre. Pe lângă faptul că nici măcar nu a binevoit să răspundă, acesta a exclus în totalitate municipiul Rădăuți în ceea ce privește posibilitatea de a oferi un sprijin din partea instituției pe care o reprezintă, alocând, în nenumărate rânduri, fonduri din rezerva bugetară doar localităților administrate de către primari și consilii locale ale Partidului Național Liberal.

Domnule președinte, indignat de atitudinea dumneavoastră părtinitoare și văzând, în același timp, lipsa dvs. de înțelegere pentru rezolvarea unei probleme stringente a cetățenilor municipiului Rădăuți, vă așteptăm, la începutul campaniei electorale care va urma, să dați o explicație electoratului rădăuțean cu privire la motivele pentru care, în tot mandatul dvs., ați făcut deosebiri și nu ați acordat un tratament egal în ceea ce privește sprijinul dvs.

Vă mulțumim pentru faptul că nici măcar nu ați pus în discuție solicitarea noastră, la ultima Ședință de Consiliu Județean!                

    Primarul Municipiului Rădăuți,

Nistor Tătar

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro