Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

Nistor Tătar confirmat pozitiv COVID19 (update)

În cadrul ședinței extraordinare din 13 mai 2020, Marinică Sofroni secretarul municipiului Rădăuți a confirmat zvonul, potrivit căruia primarul Nistor Tătar a fost confirmat pozitiv COVID19. Ancheta epidemiologică va stabili cine sunt persoanele cu care acesta a intrat în contact și care vor fi izolate la domiciliu. Miercuri după ședința Consiliului, Tătar a postat  pe internet : „Țin să precizez că am o formă ușoară de boală, simptomele fiind puține și nu foarte agresive, urmând ca în cursul zilei de luni să-mi fie prelevate din nou probe. Sper ca testul de luni să fie negativ, astfel încât să-mi pot relua în cel mai scurt timp activitatea, respectând recomandările medicilor. În ceea ce privește activitatea din primărie, aceasta nu va fi afectată, Primăria Municipiului Rădăuți având în funcție un tânăr viceprimar – Bogdan Adrian Nicolau, care se va ocupa de problemele care vor apărea în această perioadă.

 

Distribuie și tu
Written By

6 Comments

6 Comments

 1. Gina

  13/05/2020 at 21:31

  Simpaticilor,
  Se pare ca sunt probleme în paradis. Declarațiile contradictorii ale edilului și a lui Andronescu șeful la banii de la spital, da oricum nu zice nimeni de când este confirmat virusat, cine ia permis sa stea acasă. Ăștia fac legea cum vor, îmbolnăvesc pe cine vor, și comunica ce vor. Pana la vot e dreptul lor. Nu?

 2. Cazac

  14/05/2020 at 01:10

  Da se Constanta Mari Nereguli care trebuiau controlate si raportate de Andronachi. Ca si la dsp cand era director o contabila si in acest Caz at trebui inlocuit.

 3. Țiganca aia

  14/05/2020 at 01:25

  Primarul Nistor Tătar a fost testat pozitiv, miercuri, 13 mai, Nistor Tătar a declarat presei că a prezentat simptome încă de săptămâna trecută și că începând de sâmbătă, 9 mai, nu a mai ieșit din casă și s-a autoizolat. Mincinosul a fost și la prefectură la ședința, și sa întâlnit cu cetățenii. Bine ca la televizor arunca vina pe andronachi. Om fără scrupule, fără bun simt și fără educație. Hal de primar, vrea și pensie speciala și funcție. Chiar crede ca i se cuvine tot?

 4. Roza

  14/05/2020 at 06:38

  Sa va dea Dumnezeu sanatate sa va FaceTi bine

 5. catavencu

  14/05/2020 at 08:29

  sa stai o saptamana confirmat cu SARSC2 si sa nu te internezi, sa faci misto de fricosii care stau in casa, sa molipsesti si pe alti si sa inchizi o primarie in complot cu un director de spital aservit, asta inseamna sa fii mafiot.
  Eu vă doresc sa va insanatositi grabnic si sa dati socoteala, alaturi de cei cu care credeti ca conduceti.

 6. stela

  14/05/2020 at 11:01

  dom primar sa va dea Dumnezeu sanatate sa doviditi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro