Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

Migranții trec frontiera din Ucraina

Polițiștii de frontieră au depistat și reținut patru cetățeni străini care au încercat să intre ilegal în România din Ucraina.
În cursul zilei de astăzi cei patru cetățeni străini au fost predați autorităților de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie.

În ziua de 1 iulie, în jurul orei 00.10, un echipaj al poliției de frontieră Brodina a depistat şi reţinut la aproximativ 1.000 m de frontieră, pe direcţia localităţii Falcău, doi cetățeni străini, de sex masculin, care nu vorbeau limba română și nu își justificau prezența în zonă.
Din primele verificări a rezultat faptul că aceștia au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România prin zona de responsabilitate a Sectorului PF Brodina.
Cei doi au fost conduşi la sediul sectorului, unde, în urma verificărilor, s-a stabilit că provin din Algeria şi au vârstele de 21 de ani, respectiv 26 de ani.

În aceeaşi zi, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, în jurul orei 10.20, polițiştii de frontieră au depistat şi reţinut lângă frontieră, pe direcţia localităţii Vicovu de Sus, un cetăţean străin, de sex masculin, care nu vorbeau limba română și nu își justifica prezența în zonă.
Din primele verificări a rezultat faptul că acesta a trecut ilegal frontiera din Ucraina în România, provine din Sierra Leone şi are vârsta de 16 de ani. Imediat au fost informate autorităţile ucrainene pentru cercetarea evenimentului de frontieră, care ulterior ne-au informat că pe direcţia respectivă au reţinut două persoane de origine afroasiatică.

În dimineaţa zilei de 2 iulie, în jurul orei 01.10, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina,  a depistat şi reţinut la aproximativ 1000 m de frontieră, pe direcţia localităţii Straja, un cetăţean străin, de sex masculin care nu-și justifica prezența în zonă.
Din primele verificări a rezultat faptul că a trecut ilegal frontiera din Ucraina în România prin zona de responsabilitate a Sectorului P.F. Brodina.
Acesta a fost dus la sediul sectorului, unde în urma cercetărilor s-a stabilit că este din Guineea şi are vârsta de 17 de ani.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, cei patru cetățeni străini au fost predați autorităților de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

Anunturi

cu generator de ioni negativi, telecomandă  și temporizator. 350 lei VideoStudio-Producție Rădăuți tel:072.898.5298 Distribuie și tu

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro