Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ultimele cu foto

mașinā furată pe bucăți

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Siret au depistat doi cetateni ucraineni care transportau 35 de componente auto provenite de la un microbuz căutat de către autorităţile din Italia.

 

      *În data de 02 februarie a.c., în P.T.F. Siret, jud. Suceava, s-au prezentat pentru a ieși din țară, calatorind cu microbuz marca Mercedes, doi cetăţeni ucraineni, K. Vasyl, de 19 ani, conducător auto şi S. Georgii, în vârstă de 41 de ani, în calitate de pasager.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a constatat că, în compartimentul marfă al microbuzului, cei doi bărbați transportau mai multe piese auto.

Existând suspiciuni cu privire la proveniența pieselor auto, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare ocazie cu care s-a constatat faptul că acestea provin de la un microbuz căutat de către autorităţile din Italia, din data de 20.01.2017.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar cele 35 de piese auto au fost ridicate în vederea confiscării.

Totodată, s-a luat măsura indisponibilizării microbuzului marca Mercedes folosit la transportul pieselor auto, în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

Anunturi

cu generator de ioni negativi, telecomandă  și temporizator. 350 lei VideoStudio-Producție Rădăuți tel:072.898.5298 Distribuie și tu

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro