Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ultimele cu foto

MASINA CONFISCATA IN VAMA SIRET

 

foto micrb 1

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit în microbuzul unui cetăţean ucrainean peste 2.000 pachete de ţigări ce erau ascunse într-un locaş special amenajat în rezervorul maşinii. 

 

 

 

      În ziua de 04.08.2012, la P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un microbuz marca „Dodje”, cetăţeanul ucrainean D. Igor, în vârstă de 42 de ani.

 

 După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra persoanei şi mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaş special amenajat în rezervorul microbuzului, 2.050 pachete de ţigări, marca „ Viceroy”, de provenienţă ucraineană.

 

   Ţigările în valoare de 2051 lei au fost reţinute în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei.

 

Totodată autoturismul marca „Dodje” estimat la 25.520 lei a fost ridicat în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                   Ofiţer relaţii publice

 

                                                                      Comisar şef de poliţie

 

                                                                                                Poroch-Seriţan Ilie

 

 

                                                                            

 

                                                                 

 

                                 

 

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro