Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ultimele cu foto

Liberalul independent

Pentru toți prietenii și susținătorii mei.
Astăzi am luat o decizie importanta pentru mine, familia mea și sper pentru Rădăuți.

Din totdeauna am fost liberal, sunt liberal și voi fi liberal în tot ce fac și în felul în care acționez pentru mine și cei din jur. De 8 ani am intrat în partide liberale, din păcate am fost nevoit să accept în numele politicii de grup candidați care nu au făcut bine nici liberalismului, și din păcate nici orașului, nici concetățenilor. 

Din nou, la aceste alegeri s-a ajuns la desemnarea unui candidat în mod nedemocratic, doar pe baza de relații la București, ca într-o piesa de Caragiale. Și dacă ar fi fost vorba de un candidat cu un trecut liberal și cu muncă în partid fără să mai vorbesc de reprezentativitate, aș fi acceptat. Dar nu a fost nimic din aceste lucruri și principiile mele nu pot să accepte o astfel de situație. 

Nu mai pot să susțin un candidat în care nu cred.

Am spus-o de multe ori: liberal pot fi și în suflet, fără a fi înregimentat. Să nu se înțeleagă că nu aș dori să fiu într-un partid liberal; cred că în echipă poți realiza mai multe, dar nu pot să accept să fiu acum în această echipă liberală care a făcut prea multe compromisuri.

Eu știu că atât timp cât am fost și sunt consilier local, nu am acționat decât în interesul concetățenilor, și încerc să fiu corect, și să nu fac compromisuri în defavoarea celor care m-au votat.

Mai multi prieteni, și chiar adversari politici m-au încurajat să intru într-un partid pentru a fi sigur că întru și în viitorul Consiliu Local. Le mulțumesc tuturor, dar nu mă regăsesc acum în nici o grupare de partid, și de aceea consider că dacă voi fi considerat necesar în viitorul consiliu local de către concetățenii mei, voi fi votat ca independent.

Acestea sunt motivele care mă determină să CANDIDEZ INDEPENDENT la CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI RĂDĂUȚI.

Mulțumesc anticipat tuturor celor care mă vor susține, și de asemenea și celor care mă vor vota.

Promisiunea mea solemnă, și sinceră este că voi acționa numai și numai în interesul concetățenilor mei, pentru a avea un oraș plăcut, gândit pentru noi și atractiv vizitatorilor noștri.

Experiența îmi spune că dacă voi argumenta logic și corect, voi putea promova proiecte care vor fi votate de întregul Consiliu Local.

Exemple practice am din acest Consiliu când proiecte promovate de mine au fost votate în unanimitate sau amendamente propuse de mine au fost votate de asemenea în unanimitate.

Am văzut orașe europene care arată impecabil și nu văd de ce nu ar putea și municipiul nostru să fie la fel. Contribuția fiecăruia dintre noi este importantă, oricât de mică ar fi ea.

Poate sunt prea idealist; e posibil, dar nu văd nimic rău în asta dacă puteți înțelege că aici este vorba și de respect și de dorința de a ajuta un oraș distrus de oameni inconștienți și dezinteresați.

Aș dori să continui să ajut la normalizarea relațiilor cetățenilor cu administrația, și la un respect reciproc.

În concluzie lupta mea este pentru: "Normalitate în Rădăuți!".

În curând vă voi prezenta și programul meu pentru dumneavoastră.
Vă doresc nopți și zile liniștite!
Consilier Local Toader Vasile Ciobica

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro