Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

Informare privind vaccinarea antirabică aeriană a vulpilor

În baza notificării Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Suceava – Serviciul Control Oficial Sănătate și Bunăstare Animală, Primăria municipiului Rădăuți vă aduce la cunoștință că în perioada lunii iunie, în funcție de condițiile meteorologice, vor fi demarate acțiuni de vaccinare antirabică aeriană a vulpilor.

Această campanie constă în servicii de informare a populației și servicii de transport, depozitare și distribuție de momeli vaccinale antirabice pentru vulpi.

Pentru evitarea unor situații neplăcute, vă rugăm să aveți în vedere măsuri  de minimă protecție a persoanelor și a animalelor.

Atenționări speciale

* Dacă vaccinul (conținutul blisterului de plastic-aluminiu încorporat în momeala vaccinală), vine în contact cu ochii, gura, nasul, pielea lezionată a omului, trebuie contactat imediat medicul. În acest caz, procedurile medicale trebuie efectuate în conformitate cu reglementările în vigoare, care se referă la expunerea la virusul rabic.

* Dacă mâinile sau altă parte descoperită a corpului vine în contact cu vaccinul, zona respectivă se va spăla abundent cu apă și săpun!

* Vaccinul nu este destinat imunizării animalelor domestice dar, în cazul consumului accidental, s-a constatat că vaccinul nu este dăunător pentru acestea (câini și pisici).

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro