Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ultimele

INFLAŢIE LA ŞPAGĂ

Ofiţerii D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, au prins în flagrant doi ucraineni, care au dat şpagă 1000$ unor poliţişti de frontieră . Să fi fost mia prea mică, nu se putea împărţi egal, ori aştia erau aşa de rămaşi în urmă că încă nu a ajuns criza la ei. Cât despre rusofoni, merită că prea au fost proşti să dea şpagă în dolari, după ce au pătruns în zona euro şi habar nu aveau că şpaga mică face dosarul mare.  Miercuri, 24 aprilie, în jurul orei 05.30, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control pe raza localităţii Siret, un microbuz marca Dodge Sprinter condus de Vasyl B., cetăţean ucrainean, în vârstă de 33 ani. În autoturism se mai aflau Vitaliy P. de 37 ani, Liudmila T., de 58 ani, Oleksandr K., de 42 ani şi Oleg L. de 22 ani, toţi cetăţeni ucraineni.Ofiţerii D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, au prins în flagrant doi ucraineni, care au dat şpagă 1000 dolari unor poliţişti de frontieră Să fi fost mia prea mică, nu se putea împărţi egal, ori aştia erau aşa de rămaşi în urmă că încă nu a ajuns criza la ei. Cât despre rusofoni- merită că prea au fost proşti să dea şpagă în dolari, după ce au pătruns în zona euro şi habar nu aveau că şpaga mică face dosarul mare.La controlul efectuat asupra microbuzului, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe articole de îmbrăcăminte pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta niciun document de provenienţă.

Dată fiind situaţia de fapt, microbuzul precum şi cele 5 persoane au fost conduse la sediul Sectorului PF Rădăuţi în vederea efectuării unui control amănunţit.

Astfel, au fost descoperite, ascunse printre bagajele personale, 262 articole de îmbrăcăminte ce purtau numele unor mărci de renume susceptibile a fi contrafăcute.

Pe timpul efectuării verificărilor numiţii Vasyl B. şi Oleg L. le-au promis poliţiştilor de frontieră care efectuau cercetările o sumă de bani pentru a nu lua măsurile legale împotriva lor, scopul urmărit fiind denaturarea stării de fapt constatată în dosar şi evitarea răspunderii penale.

Poliţiştii de frontieră au adus imediat la cunoştinţa şefilor situaţia de fapt şi au sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava.

Lucrătorii D.G.A., sprijiniţi de poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au organizat şi desfăşurat acţiunea de prindere în flagrant, care a avut loc în jurul orei 10.00, context  în care Vasyl B. şi Oleg L. au fost depistaţi în timp ce ofereau poliţiştilor de frontieră sume de bani în cuantum de 1.000 dolari, solicitându-le acestora să nu ia măsurile legale ce se impun împotriva lor.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi punerea în circulaţie de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.

santinela şi 4la{jcomments on}

 

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro