Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

HS Timber Group sprijină comunitatea locală

Sub deviza „Împreună!”, fabricile HS Timber Group continuă sprijinul pentru autoritățile locale în lupta pentru ținerea sub control a COVID-19

„Considerăm că este un act de responsabilitate socială nu numai să fim un angajator de încredere, ci și să fim întotdeauna alături de comunitățile în care activăm. Prin urmare, depunem eforturi și sprijinim comunitatea locală pentru a lupta împotriva răspândirii COVID-19. Astfel, revenim  la Rădăuți cu un sprijin suplimentar pentru cadrele medicale aflate acum în linia întâi,” a spus Dan Bănacu, director general al HS Timber Productions România.

Compania a donat Spitalului Municipal Sf. Doctori Cosma și Damian din Rădăuți materiale sanitare în valoare de peste 152.900 lei, constând în: 13.000 măști chirurgicale cu trei pliuri, 1.000 halate, 5.000 mănuși scurte, 450 combinezoane, 3.600 mănuși manșetă medie, 1.000 măști de protecție FFP2, 1.000 șorțuri, 150 litri de dezinfectant pentru igiena mâinilor prin frecare, 170 litri de dezinfectant pentru suprafețe, 2.000 botoși de unică folosință, 240 litri de alcool sanitar și zece termometre contactless.

În plus față de această donație, punem Hotelul The Gerald’s la dispoziția cadrelor medicale.

Anterior, HS Timber Productions Rădăuți a donat Spitalului Municipal Sf. Doctori Cosma și Damian  10.000 de mănuși latex, 1.000 de mănuși examinare nitril nepudrate, 2.000 de măști chirurgicale, 510 bețe antibiogramă NF, 250 combinezoane antichimice, dezinfectanți pentru suprafețe, 100 viziere, 450 ochelari de protecție, 1.500 halate pentru examinare, 3.000 de bonete și 3.500 de perechi de încălțăminte de unică folosință, în valoare de 104.000 lei.

Sprijinul acordat de HS Timber Group, în contextul crizei generate de pandemia COVID-19 va continua în toate comunitățile locale. Inițiativa se înscrie în linia de responsabilitate socială care vizează sprijinirea proiectelor ambițioase din domeniul social, al educației, sănătății și al mediului, în special în comunitățile în care Grupul este prezent prin unități de producție. Mai ales în această perioadă imprevizibilă, în care trebuie să păstrăm distanța spațială, social ne apropiem și mai mult – Împreună!

 

Distribuie și tu
Written By

4 Comments

4 Comments

 1. Gina

  16/04/2020 at 17:54

  Simpaticilor! o mențiune!
  Gerald Schweighofer și-a pus hotelul la bătaie PE BANI și CU PLATA ÎN AVANS!
  După ce trece pârjolul, cu jumătate din sumă dezinfectează și cealaltă o restituie comunității.
  Ca să știți!

 2. Gina

  17/04/2020 at 21:22

  Simpaticilor!
  Derapajele conducerii mângâiate și coafate contra cost ca „să deie bine” se duc până la publicarea listelor de sponsori. Bineeeee!
  Domnu edilu nu toate postarile e pe plus. Matali di smerenie ai auzit? Hai să ne împăunăm în donații! Ai acceptul meu să-mi faci publică donația??

 3. Girofara

  17/04/2020 at 23:27

  Cununia asta de conjunctura între edil și Dr.biznis o sa fie trădată la momentul…:-) ușor ca nu dau din casa. Da am voie sa ma amuz. Ca fonctia doboară gradu și cel mic pleacă….

 4. @Girofara

  18/04/2020 at 12:17

  fatooo poate știi tu unde este alea 4000 de teste rapide cu care se laudau astia ca au disparut intr-o ceata, ca parca ziceau ca vor testa toti batranii si pe cei care lucreaza in linia 1,2,3…și staaaart la furat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

STIRI

Consiliul Local Rădăuți a adoptat marți,  cu 11 voturi, un proiect de hotărâre pentru revocarea membrilor consiliului de administrație ai  Servicii Comunale SA. Consilierul...

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro