Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

HS Timber Group a sprijinit în anul 2020 proiecte sociale de peste 3,9 milioane de Euro

  • HS Timber Group a finanțat în anul 2020 proiecte sociale din România în valoare de peste 3,9 milioane de Euro
  • Serviciile de sănătate, educație, sociale și de mediu au fost prioritare pentru Grup
  • În perioada 2010-2020, sponsorizările HS Timber Group s-au ridicat la peste 10,8 milioane de Euro

La Rădăuți, Grupul susține activitățile de prevenire a abandonului școlar și familial desfășurate de Centrul Social Maria Ward în rândul a peste 50 de copii din municipiu și din localitățile limitrofe. Sprijinul urmărește dotarea centrului cu echipamente IT, mobilier pentru copii, cărți și dicționare, precum și alte facilități importante, cum ar fi frigider, mașini de spălat haine și uscătoare. Sponsorizarea acoperă și lucrările necesare de întreținere a clădirii și a terenului de sport.

La toate acestea se adaugă și sprijin cu produse din lemn pentru comunitățile locale, cum ar fi peleți pentru încălzirea Spitalului din Siret și a Centrul Social Sf. Ștefan din Saniob, panel și produse din lemn masiv pentru mobilierul școlilor dar și lucrări de renovare, întreținere sau crearea de facilități noi precum spațiul de citit din cadrul căminului pentru persoane vârstnice din Sebeș.

Sub deviza «Împreună!», compania s-a alăturat în 2020 autorităților locale pentru a sprijini toate eforturile în lupta pentru ținerea sub control a COVID-19. Grupul a donat două laboratoare de biologie moleculară la Comănești și Sfântul Gheorghe, echipamente medicale și materiale sanitare pentru spitalele din cele cinci localități în care compania deține unități de prelucrare a lemnului, respectiv Sebeș, Rădăuți, Siret, Comănești și Reci.

Pe lângă aceste proiecte se adăugă peste 1.000 de tablete cu abonamentul de Internet plătit pentru un an către 32 de școli din 13 județe. Beneficiarii donației sunt copii din medii defavorizate care nu au avut echipamente corespunzătoare pentru a participa la procesul educațional online. Pe lângă proiecte sociale, de educație și sănătate, HS Timber Group sprijină și inițiative de mediu, precum cele derulate de Fundația Pădurea de Mâine, ale cărei programe derulate în 2020 au fost: Programul de Reîmpădurire a suprafețelor de fond forestier cu dificultăți de regenerare, Programul de Dezvoltare Comunitară și Programul de Silvicultură Responsabilă.

„Angajamentul nostru în comunitate este unul pe termen lung, iar pentru că HS Timber Group se consideră a fi un angajator responsabil și un pol economic – în special în zonele dezavantajate din punct de vedere economic – sprijinul nostru în comunitățile locale va continua,” a încheiat Dan Bănacu.

În perioada 2010-2020, sponsorizările HS Timber Group în România s-au ridicat la aproximativ 10,8 milioane de Euro.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro