Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

EGGER România suspendă definitiv colaborarea cu un furnizor

EGGER România răspunde unei sesizări de suspiciune privind un transport de lemn și suspendă definitiv colaborarea cu un furnizor

EGGER România a primit informații din partea reprezentantului Asociației Moldovița, Tiberiu Boșutar, în data de 17.03.2020, cu privire la suspiciunile acestuia din urmă legate de un transport de material lemnos ce era pe punctul de a ajunge la poarta fabricii noastre.

Ca urmare a informațiilor primite de la dl. Boșutar, am decis să nu permitem camionului să intre în fabrica noastră, ci să lăsăm autoritățile competente să facă verificările necesare și să decidă asupra legalității transportului.

În același timp, am decis să luăm măsuri imediate și să investigăm și noi situația. Drept consecință, am blocat colaborarea cu furnizorul și am demarat un audit asupra furnizorului în cauză.

În urma auditului realizat de experți interni, am decis să suspendăm definitiv colaborarea cu acest furnizor.

Pe această cale, le mulțumim celor care se implică și ne furnizează astfel de informații. Aceste sesizări sunt importante pentru noi și ne ajută să ne întărim și mai mult sistemele proprii de control.

Așa cum am declarat în repetate rânduri anterior, în cadrul EGGER avem zero toleranță pentru lemnul ilegal. În România, ca și în celelalte țări unde avem fabrici, acționăm responsabil și susținem un management forestier sustenabil.

EGGER în România

Grupul EGGER deține din 2008 o fabrică în România, în Rădăuți, județul Suceava. Fabrica are aproape 900 de angajați. În Rădăuți sunt produse plăci de PAL brut și melaminat pentru industria mobilei, precum și plăci OSB pentru industria construcțiilor din lemn și sectorul retail. EGGER a investit cca. 500 Milioane Euro în dezvoltarea unității strategice de producție din Rădăuți într-o locație de producție complet integrată și dotată cu tehnologie de ultimă generație.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro