Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

Dresat să depisteze țigări

Un câine al Poliției de Frontieră din Siret a descoperit,  540 de pachete de țigări, ascunse în bordul unui autoturism înmatriculat în Lituania.        

Pe sensul de intrare în țară în P.T.F. Siret, s-a prezentat cetățeanul ucrainean V. Y., în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autoturism marca Ford.

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor. Cu ajutorul câinelui polițist Nah, specializat în descoperirea produselor din tutun, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal,  cantitatea de 540 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Cantitatea de ţigări în valoare de 810 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

Mai grav este că autoturismul marca Ford în valoare de aproximativ 11.250 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea confecționat un  spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor iar împotriva cetățeanului ucrainean   s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro