Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

Documente false și țigări, descoperite la controlul de frontieră în PTF Siret

Echipa comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret și lucrători vamali au depistat asupra unui cetăţean ucrainean un permis de conducere și o carte de identitate, false, precum și țigări, ascunse în vederea sustragerii de la controlul vamal.

Joi, 19 ianuarie, în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 26 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Ucraina.
Deși cetățeanul ucrainean îndeplinea toate condițiile de intrare în țară, în timpul controlului acesta a devenit agitat, fapt pentru care echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucători vamali a decis efectuarea unor verificări suplimentare.
Drept urmare, în imbăcăminte, într-un plic, au fost descoperite un permis de conducere și o carte de identitate emise de autoritățile din Polonia, pe numele altei persoane, documente care nu indeplineau condițiile de formă și fond ale unora autentice, fiind false.
De asemenea, în bagajele persoanele, au fost descoperite 74 de pachete cu țigări, de diferite mărci, cu timbru fiscal ucrainean, în valoare de 111 lei, fapt pentru care autoritățile vamale i-au aplicat cetățeanului ucrainean o amendă în valoare de 5.000 lei.
În continuare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în inscrisuri oficiale, conform Codului Penal, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Consiliul Local Rădăuți a adoptat marți,  cu 11 voturi, un proiect de hotărâre pentru revocarea membrilor consiliului de administrație ai  Servicii Comunale SA. Consilierul...

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro