Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ultimele

DEZORDINEA DE ZI

Cei nouasprezece dregatori ai orasului, au jurat cu mana pe biblie ca vor sluji pentru binele exclusiv al cetateanului.  Spicuim din  lista  “(a)facerilor de bine” , in sase ore de…. “dezbateri”  :

Pentru ca Directia de Asistenta Sociala se afla in subordinea Consiliului Local primarul doreste sa o reorganizeze spre directa subordonare –Are vointa, ramasa …dorinta.

Poti sa-ti inchiriezi locul din fata blocului pe care pana mai ieri parcai GRATIS. Ajuta daca te intorci acasa si gasesti pe locul tau  masina unor baieti cu ceafa lata dintr-o comuna invecinata?

Primaria vrea contract cu o firma care ridica masini parcate aiurea. Poate pentru amaratii cu Dacia sau Logan, oricum smecherii parcheaza in continuare pe spatii verzi, in parcuri, pe trotuare, etc.

Pentru ca Servicii Comunale are curtea prea mare, pentru ca s-a refuzat oferta celor de la PLUS si Kaufland, este vremea sa devina piata si parcare. RESPINS . Asteptam propunerea sa facem heliport etajat sau cosmodrom subteran . Daca nici asta nu se aproba putem face un mausoleu in care sa ingropam toate tentativele de a trece terenul respectiv din proprietatea radautenilor in proprietatea  cash & carry.

Daca Primaria gestioneaza problema cainilor, de ce nu s-ar putea ocupa si de spatii verzi, pentru ca taietori de frunza se gasesc prin toate birourile, de buna voie si siliti de imprejurari si Servicii Comunale trebuie “ajutat”. Poate in alta sedinta…

De la instalare primarul vrea trei consilieri personali care sa gandeasca pentru el. Deocamdata are voce! un nou purtator de cuvant!

Pentru ca Servicii Comunale a cumparat o maturatoare noua , Primaria a imprumutat si ea o masina de maturart de la alta firma si vrea o bucata din harta orasului,  sa mature si masina lor ceva. Are vointa.

Daca sport nu e, fotbal trebuie!  asa ca Mihalescu sa raspunda de balonul rotund.

Lupta pe functiile detinute de  Sticlet, inainte de a fi vice :  in AGA la S.C. va fi Mihalescu si la Hurmuzachi va fi Galan. Hrenciuc si Tibeica trag nadejde.

Chiar daca dupa unii nu are scoala suficienta, dupa altii nu a facut mare bors si nici nu are brevet, Cornelia Dumitrescu va fi cetatean de onoare, pentru meritul de a fi scris CIORBA RADAUTEANA pe meniurile din tara si de peste hotare… cu 17 voturi incolore.

Le multumim sincer pentru ca ne-au reprezentat inca odata . 

ReprezenTANTA si Costel

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro