Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

CSM „Bucovina” Rădăuți cu management în parteneriat public – privat

Astăzi este o zi importantă pentru fotbalul rădăuțean, a fost făcut un pas extrem de important către realizarea de performanțe sportive remarcabile în orașul nostru.
Primăria Municipiului Rădăuți prin domnul primar Bogdan Loghin a ajuns la un acord comun cu domnul Corneliu Lucescu, patronul uneia dintre cele mai puternice firme din România, firma TARSIN, pentru ca acesta să devină în mare parte principalul finanțator al clubului de fotbal CSM Bucovina Rădăuți (fiind în același timp director de onoare pe toate secțiile clubului) , autoritățile locale rămânând desigur în continuare o sursă importantă de sprijin financiar pentru echipa noastră.

Totodată în conferința de presă organizată astăzi la Primăria Municipiului Rădăuți și la Stadionul ,, Municipal ” Rădăuți ne-a fost prezentată noua conducere a echipei de fotbal, după cum urmează : Corneliu Lucescu împreună cu Primăria Municipiului Rădăuți – finanțatori, Radu Munteanu – director, Manuel Costache – președinte, Beniamin Lucescu – vicepreședintele, Vichentie Popescu – director sportiv, Florin Cristescu va fi antrenor principal, fiind ajutat de antrenorul secund Ionel Lavric. În continuare antrenor cu portarii va fi Butnariu Cristi!

La învestirea pe banca tehnică a echipei noastre, fosta legendă a fotbalului sucevean, Florin Cristescu a declarat că obiectivul principal este accederea în play-off-ul competițional la finalul campionatului și mai apoi de ce nu, promovarea în Liga a 2 a!

După cum am mai precizat, este un pas imens acest parteneriat pe care o să-l avem cu TARSIN, sunt niște oameni de succes care întotdeauna au pus seriozitatea și respectul față de colectivul pe care îl au în subordine, pe primul plan!

În ceea ce privește grupele de copii și juniori, principalii furnizori de viitori mari fotbaliști vor fi CSȘ Rădăuți antrenați de Viorel Stoica, Cenizia Rădăuți, pregătiți de Adrian Levitchi și un parteneriat cu micii fotbaliști de la Vicov coordonați de domnul profesor Dimitrie Bîru!

Mult succes tuturor și totodată mulțumim autorităților locale în frunte cu domnul primar Bogdan Loghin și firmei TARSIN pentru implicare !
Povestea merge mai departe!

Cristian Plosceac

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

Anunturi

cu generator de ioni negativi, telecomandă  și temporizator. 350 lei VideoStudio-Producție Rădăuți tel:072.898.5298 Distribuie și tu

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro