Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

Comisar Adjunct al Naţiunilor Unite în P.T.F. Siret

Miercuri, 06 aprilie, în jurul orei 10.00, o delegaţie condusă de Înaltul Comisar Adjunct al Naţiunilor Unite pentru operaţiuni al U.N.H.C.R., Raouf Mazou, a făcut o vizită de lucru în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava.

Acesta a fost întâmpinat de şeful Inspectoratului Teritoral al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, domnul comisar şef Coman Florin, care a prezentat activitatea desfăşurată la frontiera româno – ucraineană,  în contextul actual, privind situaţia din Ucraina.

În cadrul vizitei, şeful I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei a prezentat delegaţiei modul în care personalul Poliţiei de Frontieră gestionează activitatea din zona de responsabilitate, evidenţiind faptul că a fost suplimentat numărul de poliţişti, astfel încât s-a lucrat la capacitate maximă pe toate arterele de control și a prezentat valorile de trafic, menționând că se constată un trend descendent, în ceea ce priveşte numărul de cetăţeni ucraineni care intră în România.

Totodată, acesta a precizat faptul că Punctul de Trecere a Frontierei a fost dotat cu staţii mobile de control, cu două microbuze tip Schengen bus, iar poliţiştii de frontieră sunt sprijiniţi în activitate de lucrători din cadrul Agenţiei Frontex.

De asemenea, Poliţia de Frontieră cooperează cu celelalte instituții în domeniul ordinii publice şi siguranţei naţionale, în vederea unui schimb operativ de date și informații, precum și de adoptare în comun, în situații impuse, a măsurilor necesare pentru gestionarea cazurilor apărute, astfel încât activitatea din P.T.F. Siret să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

În încheiere Înaltul Comisar Adjunct al Naţiunilor Unite pentru operaţiuni al U.N.H.C.R., a apreciat munca în echipă a lucrătorilor Poliţiei de Frontieră, a mulţumit şefului I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei pentru gestionarea situaţiei, precum şi pentru modul de implicare a tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea la graniţa dintre România şi Ucraina şi a urat mult succes în continuare.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

Anunturi

cu generator de ioni negativi, telecomandă  și temporizator. 350 lei VideoStudio-Producție Rădăuți tel:072.898.5298 Distribuie și tu

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro