Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ultimele cu foto

castigatorii campaniei

S-au găsit câștigătorii campaniei: “Prinde acțiunea cu AXN și NextGen” 

Cele 16 premii ale campaniei organizate de NextGen Communications și AXN au ajuns la fericiții câștigători. Campania s-a desfășurat în perioada 01.09.2014 – 30.09.2014 și face parte dintr-o serie de campanii organizate de NextGen. În plus, din dorința de a răsplăti fidelitatea abonaților săi, astfel de campanii au devenit tradiţie pentru NextGen.

Premile, oferite de AXN cu ocazia debutului sezolui 2 din serialului “Politiști fără frontiere”, au fost compuse din: 5 televizoare Smart LED Sony, 102cm, Full HD, 5 aparate foto Sony DSC-HX300V, 20MP, 3 telefoane mobile Sony Xperia Z1 Compact 4G si 3 ceasuri Sony Smartwatch 2.

Mihael-Catalin Martincu, din Radauti a avut norocul de a fi desemnat câștigator în urma extragerii la sorți, acesta a primit premiu  televizor Smart LED Sony, 102cm, Full HD .

“Politiști fără frontiere”, difuzat în fiecare marți de la ora 22 pe AXN, se bucură de prezenta excepțională a lui Marcel Iureș. Serialul prezintă povestea unei echipe formate din cinci tineri detectivi ambițioși, condusi de Maiorul Louis Daniel. Fiecare episod prezintă povestea investigațiilor palpitante asupra unor criminali de talie mondială și a urmăririlor spectaculoase, care strabat granițele țărilor europene.

Despre NextGen Communication

internet – televiziune – telefonie

Una dintre cele mai dinamice echipe din telecomunicatii din România, NextGen a fost înființată în 2008 ca partea a grupului Telekom România.

Conectăm peste 220.000 abonați în 37 orașe mari și peste 300 de localități. Suntem disponibili prin cele 55 de magazine sau non-stop prin Call Center, solicitările fiind solutionate în cel mai scurt timp.

Bogdan Bulgariu, Communication Manager

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

STIRI

Consiliul Local Rădăuți a adoptat marți,  cu 11 voturi, un proiect de hotărâre pentru revocarea membrilor consiliului de administrație ai  Servicii Comunale SA. Consilierul...

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro