Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

CAPTURA DE ŢIGĂRI

 

 

În ultimele 24 de ore poliţiştii de frontieră suceveni au confiscat peste 8.700 pachete de ţigări în valoare de 36.600 lei. Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat în trafic un timişorean, care transporta 4.730 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de peste 20.000 lei, ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră, în vederea obţinerii de profit ilicit.

1. În ziua de 26.01.2009, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Siret au executat o acţiune pe linia combaterii traficului de ţigări, ocazie cu care au oprit în trafic un autoturism marca „VW Tiguan”, condus de numitul R. Petru, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în municipiul Timişoara, judeţul Timiş.

După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră au decurs la efectuarea unui control asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au descoperit că şoferul transporta 4.730 pachete de ţigări (2350 marca „Chesterfield”, 1.950 marca „Viceroy”, 430 marca „More” de provenienţă ucraineană, fără documente legale de provenienţă.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 20.339 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar faţă de persoana în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă, acte ce vor fi înaintate Serviciului Teritorial Suceava al D.I.I.C.O.T., în vederea atribuirii numărului unic şi continuarea cercetărilor.

2. În ziua de 26.01.2009, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca „Fiat”,cetăţeanul român R. Dragoş, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiul Botoşani.

În urma controlului amănunţit asupra persoanei, bagajelor şi mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, disimulate sub preşurile autoturismului, în locaşul roţii de rezervă, cantitatea de 1.130 pachete de ţigări marca „Winston” de provenienţă ucraineană.

Bunurile, în valoare de 4,670 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6000 lei.

Agent de poliţie

Sasu Ovidiu

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

Anunturi

cu generator de ioni negativi, telecomandă  și temporizator. 350 lei VideoStudio-Producție Rădăuți tel:072.898.5298 Distribuie și tu

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro