Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

CAMPIONII PEDALELOR

 

                      -Doua titluri de campioni nationali la ciclism aduse la Radauti-

In zilele de 16-17 Iulie 2011,sportivii de la sectia de ciclism montan (MTB) a Clubului Municipal Radauti au participat la doua concursuri ce au avut loc la Hunedoara si Paltinis-jud Sibiu.

La concursul de la Hunedoara, sportivii radauteni au avut de ales intre castigarea premiilor substantiale in bani oferite de catre organizatori sau participarea fara a forta limitele pentru a fi odihniti pentru a doua zi la Campionatele Nationale XCO ( Cross-Country) organizate de catre Federatia Romana de Ciclism si Triatlon , ce au avut loc la Paltinis-Jud.Sibiu.

La sedinta tehnica ce a avut loc inaintea concursului de la Hunedoara,sportivii au hotarat sa nu forteze limitele, ci vor aborda acest concurs ca un bun antrenament pentru Campionatele Nationale XCO,care aveau loc a doua zi la Paltinis.Chiar si asa sportivii radauteni au obtinut un loc 3 la categoria fete prin Halus Alexandra si un loc 5 la baieti prin Bostiog Iulian,ciclistul Hij Vasile abandonand cursa la kilometrul 60 din cauza unor probleme tehnice la bicicleta.

A doua zi la Campionatele Nationale de XCO (Cross-Country) de la Paltinis,unde se intalneste cel mai periculos traseu de Mountain Bike din Romania din cauza urcarilor si coborarilor foarte tehnice si abrupte,sportivii radauteni au adus orasului Radauti doua titluri de campioni nationali dupa cum urmeaza: Locul 1 la categoria fete a fost obtinut de catre Halus Alexandra devenind campioana nationala la XCO ( Cross –Country) 2011 ,iar Bostiog Iulian obtinand si el locul 1 la categoria baieti,devenind astfel dublu campion national la XCM (Maraton montan ) si XCO (Cross Country )  in anii 2010 -2011,iar sportivul Hij Vasile a obtinut un loc 8 la categoria +18 ani.

Pe aceasta cale as ruga pe toti cei care au posibilitatea de a premia acesti copii sa o faca pentru ca au facut cunoscut numele Municipiului Radauti pe cele mai inalte culmi ale ciclismului.

Nu in ultimul rand , vreau sa multumesc Primarului Municipiului Radauti Dl. Aurel – Olarean,Consiliului local,Domnului director a clubului sportiv CSM BUCOVINA RADAUTI -Cimpan Ioan si firmei SuperStar –Domnului Rusu Marcel-managerul firmei , care au facut posibila si de aceasta data  deplasarea.

Bostiog Romeo

 

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro