Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

Autoturism încărcat cu aproximativ 20.000 pachete țigări, confiscat la Straja

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au descoperit şi ridicat în vederea confiscării, dintr-un autoturism abandonat în lunca râului Suceava, 19.850 pachete de ţigări de provenienţă Duty Free, în valoare de peste 230.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

Azi, 10 noiembrie, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, județul Suceava, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 01.00, pe raza localității Straja, lucrătorii noștri au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a unui autoturism marca Audi Q7, având aplicate plăcuțe de înmatriculare de România. Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele colegilor noștri au pornit în urmărirea acestuia, iar după aproximativ 1 km, pe raza localității Straja, autoturismul a fost descoperit abandonat în lunca râului Suceava.

S-au dispus măsuri de monitorizare a zonei în vederea reținerii șoferului, iar în autoturism au fost observate mai multe baxuri care conțineau țigări.

S-a luat măsura conducerii mijlocului de transport cu țigări la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor. În urma inventarierii coletelor din mașină, a rezultat cantitatea de 19.850 pachete de ţigări în valoare de 232.245 lei.

Autoturimul în valoare de 25.000 lei, cu număr fals de înmatriculare, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, precum și pentru documentarea întregii activități infracționalesub directa coordonare a unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

Anunturi

cu generator de ioni negativi, telecomandă  și temporizator. 350 lei VideoStudio-Producție Rădăuți tel:072.898.5298 Distribuie și tu

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro