Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

Atenție se trage!!!

Vineri, 10 noiembrie, intre orele 09.00-12.00, in Poligonul Vadul Vladichii  se executa trageri cu munitie de război. În vederea evitarii  eventualelor incidente , cetatenii au urmatoarele obligatii:

1-sa nu intre in perimetrul de siguranta al poligonului pe timpul tragerilor ,  restrictie valabila pentru persoane , animale , atelaje si autovehicole .

2-la receptionarea semnalelor acustice transmise de personalul poligonului despre inceperea tragerilor, sa paraseasca imediat zona restrictionata, in cazul in care au patruns accidental in aceasta zona.

3-sa respecte indicatiile militarilor din posturile de paza ale poligonului.

4-sa nu provoace focul deschis in zona perimetrului de siguranta al poligonului.

Organizatorul tragerii va respecta cu strictete prevederile Regumentului pentru trageri al MAI , publicat in M.O.nr. 427/06.06.2008.

Politia locală va include in traseul de patrulare , in ziua  10.11.2017 , orele  08.30-09.00  si  perimetrul   poligonului pentru informarea cetatenilor si , eventual ,  eliberarea zonei restrictionate.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro