Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

Accesul pe baza adeverinței de vaccinare

Având în vedere scenariul roșu și creșterea alarmantă a cazurilor de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2, primarul Bogdan Loghin a dispus convocarea de urgență a Comitetului Local Pentru Situații de Urgență, în vederea stabilirii unor măsuri imediate la nivel local. Întrunit în ședință de urgență, marți, 28 septembrie 2021, CLSU a emis Hotărârea nr.5/28.09.2021, prin care s-a stabilit:
• Piața auto  NU se închide, accesul comercianților și clienților fiind permis pe baza adeverințelor de vaccinare, test RT-PCR nu mai vechi de 72 ore, sau rezultatul negativ de test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între 15 și 180 de zile ulterioare confirmării infectării cu virusul SARS-COV-2.
• Spectacolele și manifestările sportive în aer liber, vor continua cu stricta respectare a normelor impuse de Legea 55/2020, HG 932 09.09.2021 , Hotărârea nr.161/24.09.2021 a CJSU Suceava, cu participare de până la 30% din capacitatea maximă a spațiului și asigurarea distanței de minim 1m între persoane.
• În cadrul cinematografelor și instituțiilor de spectacole accesul persoanelor se va fi restricționat pe baza celor anterior prevăzute, cu participare de până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și purtarea măștii de protecție.
• Școlile vor funcționa fizic sau online în baza Ordinului comun ME/MS nr.5196/03.09.2021, 1756/03.09.2021.
• Poliția, Jandarmeria și Poliția Locală, vor intensifica controalele în unitățile în care se desfășoară activități cu aglomerație, pentru verificările impuse la accesul persoanelor.
• Se recomandă substituirea tuturor evenimentelor, ședințelor și întrunirilor publice cu evenimente ONLINE.
• Purtarea măștii este obligatorie iar persoanele în drept se vor ocupa de aprovizionarea cu dezinfectant a locurilor în care se desfășoară activitățile.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro