Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

36 angajați EGGER confirmați pozitiv cu SARS COV2

Aerial image of Radauti, Romania;

După ce mai multe articole de presă publicate în decursul zilei de ieri vizau compania EGGER, aceasta a decis să ofere clarificări. Firma a demarat o campanie amplă de testare PCR a angajaților și până în prezent toți angajații din producție au fost testați. În primul rând, este foarte important de menționat că cei 39 de colegi depistați pozitiv cu COVID-19 au fost descoperiți în urma derulării unei activități ample de testare a angajaților noștri care numără un total de aproape de 850 de persoane. EGGER a aplicat măsura testării PCR pentru angajații săi tocmai cu scopul de a-i proteja într-o măsură cât mai mare de riscul infectării.  

 În perioada 6 – 14 noiembrie au fost testați 566 de angajați din cei aproape 850. Rezultatele testelor au arătat infectarea a 39 persoane, toate asimptomatice (4,6% din totalul angajaților). Deși nu există o obligație legală în acest sens, EGGER a informat Direcția de Sănătate Publică Suceava despre rezultatele acestor testări.

Încă de la începutul pandemiei, au fost luate măsuri stricte de prevenție împotriva răspândirii COVID-19. Măsurile de igienizare și dezinfectare se aplică cu strictețe și în mod constant în activitățile zilnice, dar și în organizarea transportului către și de la locul de muncă.

Au fost distribuite măști de protecție și dezinfectant pentru toți angajații. Am aplicat măsura lucrului de acasă pentru toți cei a căror activitate permite. Vizitele de la terți și călătoriile în interes de serviciu sunt posibile doar în cazuri foarte urgente și necesare pentru companie. Angajații sunt informați constant prin mijloacele de comunicare internă despre măsurile pe care trebuie să le respecte.

EGGER România are aproape 850 de angajați și un impact pozitiv considerabil asupra dezvoltării economice a regiunii. În Rădăuți, sunt produse plăci de PAL brut și melaminat pentru industria mobilei, precum și plăci OSB pentru industria construcțiilor din lemn și sectorul retail. EGGER a investit cca. 500 milioane de euro în dezvoltarea unității strategice de producție din Rădăuți, într-o locație de producție complet integrată și dotată cu tehnologie de ultimă generație.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro