Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI

Peste 20.000 de pachete de ţigări, în valoare de 240.000 lei, confiscate la Vicovu de Sus

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au descoperit şi confiscat, în urma unei acţiuni desfăşurate în zona de competenţă, peste 20.000 de pachete cu ţigări în valoare de aproximativ 240.000 lei, marfa ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

În data de 9 decembrie, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 23.30, polițiștii, au observat pe raza localităţii Vicovu de Sus, judeţul Suceava, în interiorul unui imobil, aflat în construcție mai multe colete voluminoase care conțineau țigări.

S-a procedat la asigurarea perimetrului imobilului și s-au luat măsuri de identificare a proprietarului. În jurul orei 1.30, la fața locului s-au prezentat doi cetățeni români care au declarat faptul că imobilul aflat în construcție este nelocuit și aparține mamei lor, însă nu au cunoștință despre modalitatea în care țigările au ajuns acolo.

Cu acordul proprietarului, lucrătorii noştri au intrat în imobil, unde au descoperit 41 de colete de țigări de contrabandă.

Baxurile cu ţigări au fost ridicate în vederea confiscării, iar în urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 20.488 pachete cu țigări, provenite din spațiul extracomunitar, în valoare de 239.709 lei.

În cauză, poliţiştii de frontieră suceveni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

În continuare, se fac verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

bijuterii
nadă
pescuit

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro