Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ultimele cu video

ÎMPUŞCĂTURI ŞI CONFISCĂRI

tigari 12345In ultimele 24 de ore, politiştii de frontiera suceveni au desfasurat actiuni pe linia combaterii traficului ilegal cu tigari in zona de competenta, in urma cărora au fost confiscate 67.410 pachete de tigări ce urmau a fi introduse ilegal in tara.

În cadrul acţiunilor lucrătorii noştri au fost nevoiţi să folosească, conform legii, armamentul din dotare , fiind trase 16 focuri de arma(14 în plan vertical şi două la pneurile unui autoturism).

Ţigările în valoare de peste 500.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării.

 

 

*In data de 17.08.2012, pe timpul executării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi– jud. Suceava au observat, în apropierea frontierei ( zona Frătăuţi ), un grup de persoane care se deplasa dinspre Ucraina spre interiorul României, transportând mai multe colete voluminoase. Acestea se îndreptau spre trei autoturisme care staţionau pe direcţia respectivă.

Persoanele în cauză au fost somate verbal de poliţiştii de frontieră, însă au ignorat avertismentul şi au încercat să fugă cu cele trei autoturisme. Poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase 14 focuri de armă în plan vertical şi două focuri la pneurile uneia dintre maşini.

În acel moment conducătorii auto au abandonat maşinile şi au fugit în direcţi diferite.

Astfel, poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul autoturismelor 40.690 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de 330.500 lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.

Imediat au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea cercetării în comun a evenimentelului.

În cauză se efectuează cercetări pentru descoperirea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Cele trei autoturisme folosite la activitatea infracţională au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

 

 

 

 

 

*In data de 17.08.2012, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi, jud. Suceava au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel lucrătorii noştri au observat, în jurul orei 19.55, două autoturisme care staţionau în apropierea frontierei de stat şi mai multe persoane care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a bărbaţilor, moment în care aceştia au abandonat autoturismele şi au fugit în direcţii diferite.

       La controlul efectuat asupra maşinilor au fost descoperite 26.723 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineana şi R.Moldova, în valoare de 175.200 lei.

         Imediat au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea cercetării în comun a evenimentelor.

În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

      Întreaga cantitate de ţigări, a fost reţinută în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră, iar cele două autoturisme folosite la activitatea infracţională au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

 

 

                                                   Ofiţer relaţii publice

Comisar şef de poliţie

                                                           Poroch-Seriţan Ilie

Distribuie și tu
Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte articole

Ultimele cu video

Vezi care sunt țările participante, în acest an, la Festivalul Internațional de Folclor „ARCANUL” și cu ce trupe a semnat contract Primăria pentru zilele...

STIRI

Anul acesta prin grija administrației locale, Zilele municipiului Rădăuți se vor desfășura după un program de o amploare fără precedent. Pentru prima dată Mănăstirea...

STIRI

Dis de dimineață, pescarii și-au ocupat locurile pe standuri, au preparat momelile, au testat adâncimea și distanța iar la ora 9.00 un claxon lung...

STIRI

Consiliul Local Rădăuți a adoptat marți,  cu 11 voturi, un proiect de hotărâre pentru revocarea membrilor consiliului de administrație ai  Servicii Comunale SA. Consilierul...

Cancan Rădăuțean înființat în 1999 ; Copyright © 2022 radautiziar.ro | made by revomarketing.ro